Več o Geocaching klubu Geosledec

front

Zainteresirano javnost obveščamo, da je Geocaching klub Geosledec, v skladu z odločitvijo članov društva, prenehal s svojim delovanjem.


Geocaching klub Geosledec je nastal v januarju 2014, zaradi pomanjkanja aktivnosti na slovenski klubski geocaching sceni.

Namen kluba je združevanje podobno mislečih iskalcev geo-zakladov iz Slovenije, krepitve prepoznavnosti geocachinga kot zanimive in zabavne prostočasne aktivnosti ter organizacija dogodkov in srečanj katerih namen je aktivno preživljanje prostega časa.

Glavni cilj kluba je, da z našimi aktivnostmi ter vzajemnim sodelovanjem, pripomoremo k izboljšanju razmer in dvigu kvalitete geocachinga v slovenskem prostoru.


Osebna izkaznica:

    Ime: Geocaching klub Geosledec
     Lokacija: Ljubljana, Slovenija
    Email: info@geosledec.si
    Web: www.geosledec.si
    Facebook: www.facebook.com/geocaching.klub.geosledec
   GC profil: www.geocaching.com/geosledec


Iskalcem geo-zakladov na slovenski geocaching sceni nudimo:

Nasvete in informacije

V prispevkih na spletni strani objavljamo nasvete o iskanju in postavljanju geo-zakladov, nakupu primerne opreme, uporabi namenskih programov, ter informacije o zanimivostih in novostih iz sveta geocachinga.

» Seznam prispevkov

Članske ugodnosti

Naši klubski partnerji nam ponujajo številne ugodnosti pri nakupih GPS naprav, opreme za outdoor aktivnosti, opreme in potrebščin za geocaching, tečajih športnih aktivnosti, popust pri sklepanju zavarovanj, itd.

» Klubski partnerji

Dogodke in srečanja

Organiziramo geocaching srečanja, postavljamo nove geo-zaklade, prirejamo izlete po bližnji in daljni okolici ter druge družabne in zabavne aktivnosti, med katerimi je veliko priložnosti za nabiranje novih izkušenj.

» Dogodki in srečanja