Datoteke za tisk


Zadnja posodobitev: 3. marec 2017

Različne tiskovine so del našega vsakdana. Še najbolj jih potrebujemo kadar se odločimo za postavitev zaklada, saj je treba vsako škatlico na zunaj primerno označiti z nalepko, v njej pustiti obvestilo (stash note) in seveda dnevnik vpisov oz. logbook v katerega se bodo vpisovali najditelji.

Tudi med iskanjem se pogosto zgodi, da naletimo na zaklad z mokrim ali polnim logbookom v katerega vpis ni možen. Za tak primer je dobro imeti pri sebi nadomestni logbook, ki ga pustimo v zakladu in ga bo lastnik odstranil ob naslednjem vzdrževanju.

Geocaching brošure nam lahko pridejo prav, kadar želimo komu predstaviti našo aktivnost oz. kakšnemu bunklju na terenu razložiti "zakaj smo že tretjič pretipali žleb" ali pa "že četrtič pogledali v tisto luknjo".

Tiskovine si lahko natisnete sami, za bolj profesionalen izgled pa se obrnite na lokalnega tiskarja. V časih digitalnega tiska so cene manjših naklad tako nizke, da so postale dostopne vsakemu žepu.

Če vam dimenzije kakšne od tiskovin ne ustrezajo, nam pošljite mail na info@geosledec.si in lahko vam jih pripravimo tudi v dimenzijah po vaši želji!