sreda, 02. marec 2016

Srečanje Roll the Ball vol.2: Leap Year Edition


29. februar. Dodaten dan, ki po gregorijanskem koledarju nastopi vsaka 4 leta in za katerega mnogi pravijo, da ga je potrebno izkoristiti kot dan sprostitve in zabave.

Ker se je koncept zabavnih aktivnosti tudi terminsko idealno pokrival z načrti za naše bowling srečanje, smo se Geosledci odločili, da bomo letošnji Roll the Ball izpeljali ravno na ta poseben dan. Za kanček dodatne vzpodbude so poskrbeli še pri Groundspeaku, ki so vsem udeležencem kakšnega od geo-srečanj napovedali še darilce v obliki virtualnega "Leap Year" suvenirja.

Leap Year

      Leap Year spominček

Igralci bowlinga so se tako na lokaciji tega "prestopnega" srečanja zbrali nekaj pred ostalimi, saj je bilo potrebno urediti nekaj formalnosti potrebnih za najem bowling stez in opreme. Ostali udeleženci, ki so se za krajši ali daljši čas ustavili na geo-čveku, pa so se izmenjevali tako rekoč od začetka, pa vse do konca. Organizatorji smo bili letos prav lepo presenečeni nad odzivom predvsem tistih, ki ste bolj novi na sceni, saj je bilo opaziti veliko novih vzdevkov in novih obrazov. Žal zaradi številčnosti nismo uspeli poklepetati z vsemi, zato upamo, da se nam pridružite še na kakšnem od naših prihajajočih srečanj. V letošnjem letu novih priložnosti ne bo zmanjkalo. Seveda smo bili veseli tudi vseh že znanih obrazov, vsi skupaj smo na koncu logbook napolnili s kar 61 geo-vzdevki.

Kot je bilo zaznati, je pestro dogajanje nekoliko ukrivilo čas, saj sta predvideni dve uri minili veliko hitreje, kot ponavadi. Poslovili smo se okoli 21.30 ure, bogatejši za še en prijeten in zabaven večer, ki ga bomo, če bo le možno, spet ponovili naslednje leto. Hvala vsem za udeležbo!

Spodaj pripenjamo še nekaj utrinkov in se hkrati opravičujemo ker so fotografije nekoliko slabše kvalitete...

0 komentarji:

Objavite komentar