četrtek, 26. marec 2015

Napoved srečanja: 2. velenjska TB menjalnicaŽe drugo leto zapored, člani kluba Geosledec vabimo vse geosledce od blizu in daleč, da se nam pridružite v Velenju, na srečanju namenjenemu izmenjavi sledljivčkov, registriranih na geocaching.com.

Srečanje bo potekalo v zavetju Velenjskega gradu, na vrhu grajskega griča (za dostop glej objavljene waypointe). Ob prihodu boste udeleženci organizatorju oddali sledljivčke, ki jih boste prinesli s seboj, v zameno pa boste dobili listek s številom oddanih sledljivčkov. Ko bodo vsi udeleženci oddali prinešene sledljivčke, bo sledila menjava, v kateri bo vsakdo iz škatle vzel enako število sledljivčkov, kot jih je oddal na začetku.

Zbrali se bomo ob 11.00, sledljivčke pa bomo sprejemali do 11.15 ure. Ko bo sprejem sledljivčkov zaključen, bo sledila menjava, seveda pa ne bo manjkal niti vedno prisoten geo-čvek. Srečanje bo trajalo predvidoma 30 minut.

Kdor bo želel, se bo po končanem srečanju, lahko odpravil še na iskanje geo-zakladov po Velenju in okolici. Menda se okoli govori, da naj bi bilo objavljenih tudi nekaj novih...

Prispevek iz lanskoletne TB menjalnice si lahko preberete na tej povezavi.

Prav lepo vabljeni!

0 komentarji:

Objavite komentar