petek, 01. avgust 2014

7 avgustovskih suvenirjev


Če smo v lanskem avgustu nekateri iskali en zaklad dnevno, se je z današnjim dnevom pričela letošnja poletna popestritev, ki so nam jo pripravili na Geocaching.com.

Vsi, ki si boste tega želeli in boste obenem dovolj skrbno načrtovali svoje geocaching podvige, si boste lahko v mesecu avgustu prislužili 7 novih, posebnih suvenirjev oz. virtualnih spominčkov, ki bodo krasili vaš profil:

(za ogled večje slike klikni na ikono)
The Explorer The Explorer: Za pridobitev tega spominčka, je potrebno poiskati vsaj en tradicionalni zaklad.
The Puzzler The Puzzler: Za pridobitev tega spominčka, je potrebno poiskati vsaj en mystery zaklad.
The Sightseer The Sightseer: Za pridobitev tega spominčka, je potrebno poiskati vsaj en multi zaklad.
The Nature Lover The Nature Lover: Za pridobitev tega spominčka, je potrebno poiskati vsaj en zemeljski oz. geološki zaklad (EarthCache), ali pa se udeležiti ekološkega dogodka CITO.
The Socializer The Socializer Za pridobitev tega spominčka, se je potrebno udeležiti vsaj enega dogodka - Event cache oz. Mega ali Giga-srečanja.
The Collector The Collector Za prodobitev tega spominčka, je potrebno poiskati vsaj en Wherigo zaklad ali Virtualni zaklad ali Letterbox Hybrid ali Webcam zaklad.
The Achiever The Achiever Za pridobitev tega spominčka, je potrebno zbrati vseh 6 zgoraj predstavljenih spominčkov.

Svoj napredek pri nabiranju avgustovskih spominčkov lahko spremljate na » tej strani, nasvete kako se zadeve čimbolje lotiti, pa lahko preberete na » blogu Geocaching.com

Pomoč pri nabiranju spominčkov, smo našim članom in simpatizerjem letos ponudili tudi v Geocaching klubu Geosledec. Več kot 50 udeležencev se nas je v petek 1. avgusta zbralo v Šempetru v Savinjski dolini, kjer smo se udeležili srečanja To Hell and Back (Event Cache - GC58HRN). Ogledali smo si jamo Pekel, po dogodku pa smo lovili novo objavljene zaklade, s pomočjo katerih smo si nekateri udeleženci dogodka kot prvi v Sloveniji prislužili vseh 7 spominčkov meseca avgusta.

Kdor je manjkal, si je sam kriv!

0 komentarji:

Objavite komentar