četrtek, 26. junij 2014

Lov za prvim klubskim geoartom

Zbudila se je lepa sončna nedelja, ki je kar klicala po posebni dogodivščini. In tam daleč, blizu Ljubljane na Barju je dogodivščina doma. Ker je bila ura eventa kar zgodnja, posebej za nas bolj oddaljene od mesta dogodka ni bilo druge kot hitro pot pod noge...bolje rečeno hitro na avtocesto pa "gasa" ;).

Na kraj dogodka se odpravim skupaj z Vohljačico, ki je že bila polna pričakovanj. Po prihodu na zborno mesto opaziva, že kar lepo število geosledcev, s katerimi bova danes delila dogodivščine. Po jutranjem geočveku sledijo navodila organizatorja in razdelitev današnje naloge. Kar naenkrat so bile škarje najbolj zaželjeno "special tools required" današnjega dne.

Začele so se taktične igrice...oblikovanje skupinic...bojni posveti..

Po izračunu prve lokacije ni bilo kaj za čakat, ampak hop na kolo pa gremo :). Že takoj na začetku se tudi midva združiva z ekipo Savskih sulcev in skupaj odkolesarimo v akcijo. Kar hitro se naša ekipa združi še z ostalimi in tako nadaljujemo od zaklada do zaklada v kar lepi množici iskalcev enimi bolj "zagretimi" drugimi bolj turistično razpoloženimi :).

Nekateri zakladi na poti si zaslužijo posebno pohvalo, saj so skrbno dodelani in od iskalca zahtevajo že kar nekaj iznajdljivosti in spretnosti. Od polnjenja preluknjane cevi z vodo do iskanja storžev, žogic za golf pa tudi z bršljanom zamaskirani keški niso delali večjih preglavic.Field puzzle #45

Mene osebno je najbolj navdušil oziroma presenetil skrbno dodelan zaklad aka TB hotel v informativni tabli...Vsi prisotni smo bili vidno navdušeni in sledila je cela plejada posnetkov...selfijev. Res kapa dol...TB hotel #35

Ker je že vročina neusmiljeno pripekala in je bila že vsaka krošnja dreves pravi balzam za kratkotrajni počitek, je iskanje postajalo vse težje.

Hvala organizatorju za vmesne postanke, kjer smo se oborožili z hladno vodo in "fensi špensi" klubskimi piškotki...mmmm...dobri so bili. Čedalje bližje smo bili cilju dogodka, bolj smo se začeli pogovarjati tudi o bonus zakladu in napadu na njega. V neki točki, kjer smo bili najbližje smo napadli...na groud zero lokaciji je sledilo veliko presenečenje...ja ja tudi za nas ta velike.

Ko je Vohljačica videla zaklad in vsebino...neprecenljivo..Sledila je itak podrobna inventura amoboxa in velika dilema kaj vzeti :) Si je kar vzela čas za pregled in na koncu je itak zmagal tigerček, ki ga je že takoj ob odprtju vzela v roke. In imamo novega domačega ljubljenčka Cmokeca :)

Tudi ostali udeleženci so bili navdušeni.Bonus škatla

Sledil je še samo skok do izhodišča eventa.

Zelo lepa preživeta nedelja v krogu geosledcev. Vsa pohvala gre organizatorju za zelo dobro organiziran event in prvi klubski geoart.

Hočemo še več takšnih dogodkov !!!!


Avtor prispevka: Picassoman

0 komentarji:

Objavite komentar