sobota, 29. marec 2014

Maker madness: The Adventure


Ste se kdaj vprašali kakšen bi bil geocaching, če bi pravila dovoljevala nekoliko več kreativnosti? Pridružite se nama in ostalim geosledcem na pustolovščini, kot je še ni bilo...

S temi besedami sta nas ob predstavitvi na dogodek GC4ZCDK povabila organizatorja Ridler & Cmokica. Že samo ime avanture je obetalo veliko, za nameček pa je bil dogodek umeščen tudi na uradno Geocaching Maker Madness listo, zato se je število prijavljenih hitro povečevalo .

Ob napovedani uri se je na zbirališču zbralo 32 ekip iz Slovenije, ter 1 gostja iz tujine (s slovenskim spremstvom). Napetost na štartu je bila velika, zato smo hitro štartali.Naloga udeležencev je bila, da s pomočjo informacij, ki so jih imeli na voljo, ugotovijo lokacijo naslednje stopnje ter se tako pomikajo vse do končne točke.Sklepni del dogodka je potekal na obrobju Ljubljane, na starem gradu nad Smlednikom. Zadnja naloga je od udeležencev zahtevala, da s pomočjo namiga, ki so ga dobili na predzadnji točki, poiščejo ključ od skrinje z zakladom, ki jih je čakala na končni točki.Glede na število zadovoljnih in nasmejanih obrazov, ki jih je bilo videti na cilju, je dogodek odlično uspel. Organizatorja se zahvaljujeta vsem udeležencem za izrečene pohvale in vzpodbudne besede, vsi skupaj pa se vidimo spet ob naslednji priložnosti.

0 komentarji:

Objavite komentar